HD 1080 MINIDe 1080MINI, een volledig nieuwe ontwikkeling

De ReplayXD 1080Mini is volledig opnieuw ontwikkeld en uitgerust met de laatste technologie inzake beeldopname. Wij hebben onze bekende camera’s, de XD1080 en de XD720 als benchmark genomen en de beste eigenschappen van beide gebruikt om de 1080Mini te ontwikkelen. U krijgt nu 1080P Full HD video opname en hoge resolutie foto’s gecombineerd met de beste eigenschappen van de XD1080. Dit alles hebben we samengebracht in de 1080Mini, waarmee we de kleinste en lichtste 1080P Full HD op de markt hebben.


60 Beelden per seconde

Maak vloeiende opnames aan 60 beelden per seconde met een resolutie van 720P. Je kan steeds zelf selecteren om opnames te maken aan 30 beelden of aan 60 beelden per seconde om vloeiende videobeelden af te spelen aan normale snelheid, of vertraagd beeld per beeld om elk detail waar te nemen.


Monteer de 1080MINI waar je kan

Je kan de ReplayXD 1080MINI echt overall monteren. De ronde behuizing en de kleine afmetingen maken deze camera uiterst veelzijdig. Er zijn 2 bevestigingssystemen meegeleverd waardoor u onmiddelijk aan de slag kan.

LOWBOY Mount: Houder om de camera laag te monteren. De camera lens kan 360° om zijn middelpunt gedraaid worden om steeds een perfect recht beeld te bekomen. Deze houder is uitstekend te gebruiken als de camera niet zichtbaar mag zijn en waar er weinig plaats voorhanden is. Past op alle Snaptray VHB voetstukken.

HEIMLOCK Mount: De HEIMLOCK houder garandeert een uiterst solide bevestiging. Door de speciale kogelvormige ophanging zijn er duizenden instelmogelijkheden. De camera kan 360° geroteerd worden, de lens kan 360° om zijn as gedraaid worden om steeds een perfect recht beeld te bekomen en de camera kan eveneens onder een hoek tot 8° geplaatst worden. In combinatie met de 3 verschillende Snaptray voetstukken met dubbelzijdige kleefband kan de camera waar je maar wil gemonteerd worden en dit zonder enige beperking.

De ReplayXD 1080 MINI wordt geleverd met 3 verschillende Snaptray voetstukken. Een rechte versie die op alle vlakke ondergronden kan gebruikt worden, een gebogen versie voor licht ronde vlakken zoals een helm en een Tripod Snaptray met schroefdraad die op elk video/camera statief kan gemonteerd worden. 


PRO Mounts
in aluminium: ReplayXD heeft een aantal speciale steunen en houders vervaardigd in aluminum voor de meest veeleisende sporten en motorsport applicaties. Of je nu een houder zoekt om de camera aan de buis van je rolkooi of fietsstuur te bevestigen, aan een vlak of gebogen oppervlak te bevestigen, of zelfs je camera aan je Paintball geweer te monteren, ReplayXD heeft steeds de juiste en beste oplossing voor elke sport en applicatie.


Natuurlijke breedhoek lens

De ReplayXD 1080Mini is voorzien van een speciaal ontworpen lens, die handmatig geselecteerd en afgestemd wordt om uw video opnames te voorzien van een zeer helder beeld, accurate kleuren en dit alles met een minimale beeldvervorming.

Op de Replay XD 1080 Mini kan je eveneens alle soorten aftermarket lenzen en filters monteren in combinatie met de 37mm Prolens adapter.


Ervaar de uitstekende geluiskwaliteit

De ReplayXD 1080Mini is uitgerust met een interne AGC (Automatic Gain Control) microfoon voor uiterst realistisch geluid. Je zal details horen die andere camera’s niet eens waarnemen. De camera heeft eveneens de mogelijk een externe microfoon aan te sluiten. Je kan hiervoor de ReplayXD externe microfoon set gebruiken of een ander type microfoon om crystal helder geluid op te nemen. 


Eenvoudige bediening “Druk en Go”

De aan/uit en de record functie worden eenvoudig geactiveerd met de drukknoppen. Bij elke actie zullen de indicatie LED’s oplichten en zal de camera eveneens trillen. Wenst u met één enkele druk op de knop de camera aan te schakelen en het opnemen te laten starten, dan kan je dit als “one-touch” functie programmeren.


Selecteer uw keuze

De ReplayXD is eenvoudig in gebruik. Opnames met 30 of 60 beelden per seconde, interne of externe geluidsbron. Alles kan direct aan de camera geselecteerd worden door de schuifschakelaars om te zetten. Je kan de camera eveneens volledig programmeren naar uw wensen door gebruik te maken van de “Advanced Setting File”


Kleinste en lichtste camera

De ReplayXD 1080Mini is veel kleiner en lager in gewicht dan onze concurrenten. Door zijn kleine afmetingen, zijn aerodynamische vormgeving en extreem laag gewicht is de ReplayXD 1080Mini veelzijdig inzetbaar in alle mogelijke sporten en applicaties.


Waterbestendig zonder extra behuizing

De ReplayXD 1080Mini is eveneens waterdicht tot op 3 meter en dit zonder bijkomende behuizing. De camera is volledig vervaardigd uit aluminium en afgewerkt met een hard-anodisatie beschermlaag. Deze camera zal dan ook in de meest extreme omstandigheden gebruikt kunnen worden. 

Opnames gemaakt met de 1080Mini

 

Technische kenmerken
Video/foto

File Type H.264.MOV 
1080p 30/25 fps 
720p 60/50/30/25 fps
5MP foto, instelbare interval 
NTSC & PAL optie

Lens
ƒ/2.8 120º Natuurlijke groothoek 
2x Betere lichtgevoeligheid

Audio
AAC & AC3 2-kanaals mono 
32 kHz, 24 bit, Auto Gain 
Internal Mic Omnidirectional
3,5 mm Aux Line-In met adapter

Geheugen
microSDHC t/m 32GB,
4GB microSDHC inbegrepen

Power
130 min (2.1uur) Oplaadbare accu

Connectie
Mini USB

Unieke kenmerken
360º Monteerbaar design 
Aluminum behuizing 
Waterproof tot 3 meter / 10 feet 
Ultra lichtgewicht & compact 
Handige knoppen
Vibratie Feedback 
LED status indicators
USB LiveView, UVC Codec 
Verwisselbare lensdop 
Gesealde Rear Mode Cover 
Screw-on Accessory Back
Compatibel met de meeste NLE’s

Compatibele accessoires
RePower Battery Packs 
RePower Hardwire Kit Ready 
ProLens 37mm lensvatting optie

Afmetingen
60 gram (2.1 oz)
24 mm dia. (0.94 in)
85 mm lengte (3.3 in)
23,2 mm montage dia. (0.91 in)

Compatibiliteit
Windows 7 en later 
Mac OSX 10.7 en later

Advanced Setting File
• 1080 Mini is te confgureren via de Advanced Settings File (via de SD kaart)
• Fine tune het beeld met Pro functies:
• Bitrate: hoog, medium, laag
• Instelling belichtingswaarde
• Exp. meting: centrum, gemiddeld, spot
• Automatische witbalans
• Instelbare witbalans
• Contrast instelling
• Scherpte instelling
• Verzadiging instelling
• Microfoon, regel versterking audio
• Datum en tijd instelling
• Auto Power Start Stop
• Loop Recording
• One-touch opnemen en meer


Download de handleiding van de ReplayXD 1080Mini hier

Filter

Steeds op de hoogte blijven...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van de ReplayXD nieuwigheden en events

tevens geoptimaliseerd voor tablet en mobiel


Bekijk de ReplayXD-Benelux website op je favoriete device en laat je verrassen door ons aanbod

Meer informatie

klantenservice & contact

Openingstijden  
ma. 09.00u - 17.00u
di. 09.00u - 17.00u
wo. 09.00u - 17.00u
do. 09.00u - 17.00u
vr. 09.00u - 17.00u

+32 (0)14 25 92 83

info@replayxd-benelux.be

Navigatie