Retouren / Herroepingstermijn

De herroepingstermijn is veertien (14) dagen, binnen die termijn kunt u de producten bekijken. Indien het product u niet bevalt, mag u deze binnen de termijn van 14 dagen terugsturen in de originele verpakking en zonder beschadigingen. Indien u de aangekochte goederen wenst terug te sturen zijn de verzendkosten hiervan voor uw eigen rekening. Wij staan u steeds graag te woord en bekijken graag samen met u naar een geschikte oplossing.
Heeft u nog vragen over het retourneren of de herroepingstermijn, dan kunt u steeds telefonisch contact met ons opnemen +32 (0)14 25 92 86 of per email "service@replayxd-benelux.be".

Te volgen stappen wanneer u niet tevreden bent over het product en dit wenst te retourneren. 

  • Vul het meegezonden retourformulier zo volledig mogelijk in
  • Verpak de goederen deugdelijk in, in ieder geval in een degelijke omdoos (Goederen die beschadigd zijn tijdens het transport worden niet terugbetaald)
  • Verstuur het product met een pakketdienst van uw keuze bvb: B-Post, PostNL etc… (Verzendkosten zijn steeds voor uw eigen rekening)
  • U krijgt van ons binnen enkele dagen een tegoedbon of het geld teruggestort op uw rekening tenzij anders overeengekomen


Bij vragen over de retourprocedure kunt u ten alle tijden 
telefonisch contact met ons opnemen +32 (0)14 25 92 86 of per email "service@replayxd-benelux.be". 

Belangrijk: De produkten mogen onder geen enkel beding gebruikt geweest zijn. Verpakking moet in de originele staat zijn zonder beschadigingen. Wij houden het recht voor kosten aan te rekenen en deze in mindering te brengen van het terug te betalen aankoopbedrag.


Steeds op de hoogte blijven...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets van de ReplayXD nieuwigheden en events

tevens geoptimaliseerd voor tablet en mobiel


Bekijk de ReplayXD-Benelux website op je favoriete device en laat je verrassen door ons aanbod

Meer informatie

klantenservice & contact

Openingstijden  
ma. 09.00u - 17.00u
di. 09.00u - 17.00u
wo. 09.00u - 17.00u
do. 09.00u - 17.00u
vr. 09.00u - 17.00u

+32 (0)14 25 92 83

info@replayxd-benelux.be

Navigatie